Onze Handlees Specialisten

Over Michel Kok

Ik ben sinds 2011 verbonden aan de Academie. Na de basiscursus heb ik twee maal de vervolgopleiding gedaan. Het was gewoon te leuk om weg te blijven. Amrita Sprong vroeg mij op een bepaald moment om de website van de Academie bij te houden en  gaandeweg zijn er meer taken bijgekomen.

In 2009 moest ik door ziekte stoppen met mijn werk. Ik had zo’n 12 jaar gewerkt als loopbaancoach in verschillende bedrijven en daarnaast diverse spirituele cursussen gevolgd. Tijdens een periode van burn out en heftige reumatische ontstekingen ben ik begonnen met de basiscursus. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarna ben ik verder gegaan met de vervolgopleiding. Dit deed ik vooral voor mezelf. Mijn leven veranderde en werd leuker. In de jaren dat ik ziek was had ik nooit gedacht dat ik een praktijk in handlezen zou opzetten en daar les in zou geven.

Handanalyse geeft mij altijd een mooie ingang om zaken te verhelderen en bespreekbaar te maken bij mijn cliënten. Gesprekken gaan vaak gepaard met een lach en een traan, maar dat is allemaal goed.

 

 

Over Gerard Röling

Mijn beroep was leraar economie en wiskunde bij het VMBO. Daar heb ik met veel plezier gewerkt met de leerlingen tot mijn pensioen leeftijd.

Vanaf 1995 ben ik verbonden met de Academie Antropodynamica. Deze opleiding voelde als thuiskomen. Vier keer heb ik de gehele opleiding gevolgd om tot grote verfijning in handanalyse te komen. In die periode mocht ik steeds vaker lessen overnemen onder supervisie van Edo Sprong, de stichter van de Academie. En ook kreeg ik de mogelijkheid om me dienstbaar in te zetten bij allerlei werkzaamheden van de school. Amrita Sprong heeft mij begeleid met haar cursussen in spirituele ontwikkeling. 

Michel en ik zetten ons volledig in om de levende kennis van de school te delen met de cursisten en de leerstof verder te ontwikkelen.

ING. EDO SPRONG M.G. (✞ 16 oktober 2013)

Oprichter Academie Antropodynamica.

Edo Sprong ontwikkelde Diagnostische Handanalyse, Handpalmtherapie© en Transpersoonlijke Therapie volgens het systeem Antropodynamica.

 

AMRITA SPRONG-SAARLOOS (LENNY) (24 november 2018) 

Amrita werd na het overlijden van Edo directrice en hoofddocente in handanalyse op de Academie Antropodynamica. Vele jaren hiervoor gaf ze al meerdere cursussen in spirituele ontwikkeling. Ze ontving informatie uit de kosmos en deelde dit met Edo. Beiden verwerkten de informatie in hun leerstof